Ledig stilling som forsikringsmegler

Vi søker etter en selvgående forsikringsmegler på både skadeforsikring og liv/pensjon.


Vi er åpne for å ansette mennesker i alle faser i karrieren.

Hvem er du?
Du har erfaring fra forsikringsmeglerbransjen
Du er en person som er kundeorientert og serviceinnstilt, og du har en strukturert og organisert tilnærming til dine oppgaver og ansvarsområder.
Du er faginteressert og lærevillig, har masse personlig initiativ og engasjement, og tar initiativ til å videreutvikle og forbedre våre leveranser.
Du opptrer som en god støttespiller for kunden i strategiske situasjoner, er en aktiv lytter og har en tydelig og målrettet kommunikasjonsstil.
Du trives godt med teamarbeid og vil være med på å opprettholde et trivelig arbeidsmiljø.

Pareto Forsikringsmegling tilbyr
Du vil få samarbeide med mange dyktige mennesker i et miljø som er preget av profesjonalitet og kreativitet. I tillegg tilbyr vi:
Frihet under ansvar
Gode faglige- og personlige utviklingsmuligheter
Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode forsikringsordninger
Fleksibel arbeidstid

Kort om Pareto Forsikringsmegling:
Pareto Forsikringsmegling er en uavhengig forsikringsmegler som leverer rådgivningstjenester og meglertjenester innenfor skadeforsikring, livsforsikring, pensjonsforsikring og pensjonskapitalforvaltning. Pareto Forsikringsmegling er også din risikorådgiver. Vi involverer oss gjerne i din virksomhet og bidrar til lavere skadetall og lavere forsikringspremie. Vi tilbyr alle tjenester innenfor risiko- og sårbarhetsanalyse.
Pareto Forsikringsmegling har som ambisjon å være ”den mest attraktive og troverdige forsikringsrådgiver i det norske markedet”. En sentral del av vår leveranse er derfor kravet til kvalitet, sikkerhet og kompetanse i egen organisasjon. Gjennom dyptgående analyser, profesjonelt innkjøp og en aktiv forvaltning av forsikringsporteføljen opplever våre kunder økt trygghet og reduserte risikokostnader.

For spørsmål og informasjon ta kontakt med:
Cato Eriksen
Mob: 99 72 00 17
Mail: cato.eriksen@pareto.no

0